Nyhedsbrev April

Så skete det endeligt. Det første nyhedsbrev!

Foråret er som I nok har bemærket endeligt besluttet sig for at være en realitet. Solen skinner

Det betyder at det er begyndt at piple frem med ny friske grøntsager. Den første salat. De første agurker. Radisser og en masse andet er på vej. VI bliver helt kåde. Det er skønt at lave mad.

Efter en heftig start hvor vi blev rent over ende af alle jer glade og herlige mennesker og nærmest ikke kunne følge med, har vi nu fundet vores ben at stå på. Så nu er der blevet tid til at få produceret lidt mad til hjemlige fornøjelser. Der er nu rillette på glad gris til en flad halvtredser på hylderne. Vi har jo som bekendt masser af vin af den frie og umanipulerede slags.

Og så lidt pral. René Lærke fra Hvidkildegaard (ham der leverer vores Gris og ikke mindst Limousine kalvekød) har nu udfyldt papirerne. Han bliver nu certificeret økolog! Bum!

Det kan betale sig at være stædig:0)

Og Bernhard Kirsten fra Mosel der laver vores Sekt har gjort en en model uden dosage OG uden svovl! Bum! En revolution af Mosel er påbegyndt. Kom og smag. Der er ikke meget af det. Men det smager godt.

Nåh ja; pølse produktionen er begyndt. Vi mangler lige vores vacuum maskine så de kan pakkes ordentligt. Men bare rolig. Vi skal nok blive klar inden grill sæsonen sætter ind. Så er der jo noget at glæde sig til.

Og så husk på at det nobelt at ville spise godt, bæredygtigt og lokalt. Bare fordi vi har ret skal vi ikke skamme os over det, blot fordi nogen bliver sure og misundelige og kalder jer elitære.

Det var alt for nu. Vi vender frygteligt tilbage snarest. Der er jo ikke langt tid til at der kommer asparges vel….

Kærlige og vinlige hilsner
Gustav

Comments are closed.