Nyhedsbrev Juni

Butikken bugner
Så ramte sommeren os endelig.

Med regn lave varmegrader og en smule sol til tider. Lige det vi har gået og glædet os til hele vinteren. Trods det har naturen det med at byde sig til alligevel.
Så den står på ærter, jordbær, de sidste asparges, ny kartofler og ikke at forglemme ny løg! Butikken og menukortet bugner af alle herlighederne.

Det er selvfølgelig nu man skal huske at drikke rosé, hvis altså man har glemt det i løbet af året.
Vi har rosé’er fra Jura, Loire og Provence. Ahh Provence! Vi viser vores internationale udsyn ved at hylde både Thomas Keller og vores helt egen udenlandske kok; Rossi! Der er Ratatouille på menuen. Tegnefilms versionen i en Bistro model på danske råvarer. BUM!

Vi er begyndt at bage for meget brød. Så I er velkommen til at hjælpe os af med det til bare 25,- stykket. Vand, gær, salt og biodynamisk mel. Det er det. Men det er sundt. Det passer jo også så fint til lidt rilette, ellers vores håndlavede pølser. Det er vældig gode til hånddogs.

Og så er det NU man skal se at få bestil bord hos os i uge 28. Der er Jazz på programmet. Som I nok har bemærket ved jeres besøg hos os (som vi sådan ægte ærligt er meget glade for) har vi – eller rettere jeg en stor kærlighed til jazz. Så fra søndag d. 8. juli og frem til fredag d. 14. juli står den på Jazz i restauranten. Vi spiser i pausen og drikker vin hele tiden. Se mere på hjemmesiden. Programmet er helt vildt. Pianocompagniet stiller et flygel op – tak for det – og så vil tre af europas helt store pianister sætte deres dyrebare fingre i tangenterne velvilligt akkompagneret af en sand perlerække af store musikere fra indland og udland. Ja, det er svært at få armene ned. Men mon ikke det lykkes, ellers bliver det svært at løfte glasset.

Og så til det bedste af det hele. Lørdag d. 14. juli er sidste dag inden vi tager på ferie i 4 uger!
Se det bliver vildt. Men vi kommer nok til at savne jer alle sammen en lille bitte smule. Men så er det jo godt at vi kan ses igen fra mandag d. 13. august.

God sommer,

Gustav og Co.

Comments are closed.