Nyhedsbrev November 2012

Frisk bio grønt
Kære alle.

Ja vi ved godt jeg ikke har været for flittig ved tasterne. Men nu lover vi også at gøre os umage med at skrive Nyhedsbreve lidt oftere.

Vi har nu haft åbent i lidt over et år! Det er gået helt vildt hurtigt. Masser af glade mennesker igennem butikken. Masser af økologisk og biodynamisk mad er strøget over disken. Litervis af herlige vine er blevet åbnet og drukket. Altså mest af jer. Vi glæder os til endnu et år.

Mortens aften
Lørdag d. 10. november er det Mortens aften. Vi har lavet en herlig 4 retters middag til bare 450,- med GÅS! Som det skal være. Det bliver herligt. Der er stadig pladser så skynd jer hvis I vil være med.

Winemakers dinner
Onsdag d. 14. kl. 18.30 har vi en intim Winemakers dinner med vores gamle ven Rune Elkjær.

Han har, efter en glorværdig karriere som sommelier på hedengangne Kommandanten og som vinimportør -Normavin, opfyldt sin drøm om at flytte til Frankrig og lave vin selv i Rhônedalen. Han er vel det man kan kalde en ekspert i Rhônevine. Det er ikke for ingen ting at han går under tilnavnet Côtes du Rune…
Rune vil præsentere sine vine. Tegne og fortælle. Og så laver vi en lille 3 retters til det. Alt dette til den beskedne sum af af 450,- Det skal nok blive hyggeligt. Alt I skal gøre er at ringe og bestille bord. Det smager godt!

Jazzen lever
Succesen med Jazzfestivallen i sommers har animeret os til at gentage det. Publikum var glade. Vi var glade og musikerne står nu i kø for at lege med. Så fra søndag d. 3. februar og ugen ud står Bistroen igen i Jazzens tegn. Vin, mad og musik. Hvad mere kan man ønske sig.

Hvis man synes programmet i sommers var imponerende, kan man roligt glæde sig til vinter. Vi kan afsløre at vi får meget fornemt besøg. Men mere herom senere. Følg med på Facebook og hjemmesiden. Måske også i dagspressen. Hvem ved?!

Julen
Men inden da står julen jo for døren. Og november skal overleves trods regn, mørke og kulde. Inde hos os er der som altid varm mad af økologiske, biodynamiske råvarer. Vinene er fri for kemi og vores hjerter svulmer over af glæde ved at se jer igen og igen Og.

Årets Julevin er landet. Den hedder Otto. Er fra 2005 lavet på Syrah, Grenache og Carignan af Jean-Louis Triboley i Côtes du Rousillon. Den kommer kun i magnum. Bum! Er selvfølgelig økologisk og koster kun 250,- pr. flaske eller 1250,- for 6 styks. Den smager godt!

Vi laver også gerne julekurve til kunde-medarbejder-svigermor bestikkelsen. Fri vin. Rilette, kaffe, chokolade, olie, ost og bøger. Ring eller skriv. Vi er klar til at pakke og snakke.

Og så skal I huske at sende os en mail hvis I vil bestille anden, gåsen eller flæskestegen til juleaften.

Det koster 175,- kg. for and. 185,- kg. for gås og 165,- kg. for grisen. Alt sammen økologisk selvfølgelig.

Og Nytår
Når så julen er vel overstået bliver det jo som bekendt tid til raketter, knaldperler og Champagne.

Vi laver i år nytårskurve. Maden til at lave færdig der hjemme selv. 4 retter plus lidt snacks til 400,-
Bistrofest derhjemme nytårsaften! Vi har selvfølgelig også Champagnen og vinene til at ledsage maden. Vi slår menuen op på hjemmesiden når den er klar.

Men indtil da; er det jo stadig bare mad og vin… og mere vin!

Kærlige hilsner

Gustav & Co.

Comments are closed.