Nyhedsbrev december

Så nærmer julen sig med hastige skridt. Det er da skønt.
Vi har pyntet op og fyldt butikken med alskens herligheder. Så når du pludselig får lyst til økologisk marcipan, nougat, dadler og hvad ved jeg. Så er det sjovt nok lige til at putte i indkøbsposen når I kigger forbi.

Oprydningstilbud
Nogen praktisere forårsrengøring. Vi rydder op næsten hver dag. Senest i kælderen. Der faldt vi over lidt vin vi synes trænger til en ny ejer der kunne forestille sig at drikke dem. Hvad er det man siger. Der skal gøres plads til nye varer. Thi evig stilstand er død.

Julevin
Der udover har vi selvfølgelig stadig en smule tilbage af årets julevin. Den hedder stadig Otto. Er fra 2005 lavet på Syrah, Grenache og Carignan af Jean-Louis Triboley i Côtes du Rousillon. Den kommer stadigvæk kun i magnum. Er selvfølgelig økologisk og koster kun 250,- pr. flaske eller 1250,- for 6 styks.
Og mon ikke der også er lidt andre godterier at finde på hylderne.
Vi har i hvert fald Portvinen i hus. Flere slags. Flere slags priser. Alt sammen godt.

Julesul
Det kan stadig nås at bestille anden, gåsen eller flæskestegen til juleaften.
Det koster 175,- kg. for and. 185,- kg. for gås og 165,- kg. for grisen. Alt sammen økologisk selvfølgelig. Send os en mail hvis I vil bestille

Mandelgaver og julekurve
Husk at vi laver julekurve til kunde-medarbejder-svigermor bestikkelsen. Fri vin. Rilette, kaffe, chokolade, olie, ost og bøger. Ring eller skriv. Vi er klar til at pakke og snakke.
Derudover har vi da også lidt  til pakkelegen og mandelgaven. Det behøver jo ikke være årets Almanak igen i år. Måske en flaske vin ville lune.

Juleferie og nytårsmenu.
Vi holder en lille ferie mellem jul og nytår. Menmenmen. Vi er da ikke mere dovne end at vi da gerne sørger for at I kan være det. Nytårsmenuen kan bestilles hos os og hentes til hjemmebrug.
Vi har selvfølgelig også champagne og resten af vinene til formålet. Bestil over mail eller pr. tlf.
Menuen kan ses på hjemmesiden. Men mon ikke I får et lille skriv om dette lige om lidt.

Og husk så at være gode og rare mod hinanden. Giv hinanden et ekstra kram. Og handle lokalt ikk’!

 

 

 

Comments are closed.