Nyhedsbrev Januar 2013

Kære alle og lige præcis dig!

Så startede det nye år. Håber I kom godt ind i det.
Her på matriklen fejre vi det med lidt ændringer i åbningstider og nye strenge på instrumentet.

Brunch
Som noget ganske nyt og efter høflige forespørgsler kan man nu forlyste sig med Øko Brunch om lørdagen fra 10.00 til 13.00. Landæg og gris i variationer. Som det nu engang høre sig til. Ingen tør Carambolefrugt og halvvisne meloner. Næh; rigtig morgenmad til rigtige mennesker.
Det er hyggeligt og vi stryger avisen og sætter det bedste inden for morgen musikken på anlægget.

Mad ud af huset
For at det ikke skal være løgn (vi tror næsten ikke selv på det) kan man nu også tage vores mad med hjem. Eller noget af det. Varm mad fra din yndlingsbistro på Classensgade lige til at spise nå I ikke gider at lave mad selv og af uransagelige årsager ikke ønsker at være sammen med os andre. Det er da også helt okay. I skal da have noget ordentligt at spise alligevel.
Og nu vi er i gang med at flytte hjem til jer, vil vi da også gerne lave mad til jeres selskab derhjemme hvis I vil slippe for at stå i køkkenet hele dagen når I skal have gæster. Det er bare at spørge, så finder vi jo nok en løsning på det også.

Jazz på bistroen
Nedtællingen til VinterJazzen er begyndt.
Fra søndag d. 3. februar til d. 9. februar fylder vi huset med cremen af den europæiske jazzscene. Fuldstændigt som i sommers. En lille vinsmagning og en 3 retters menu til at ledsage de kære musikere. Det bliver skønt. Alt det gode i livet på en gang. Arh ok det kærlige sammenkvem må I selv stå for. Vi sørger for de varme og kærlige rammer. Laver mad med kærlighed og overtaler musikerne til at græde deres sjæl ud. Alt I skal gøre er blot at bestille bord til mindst en af aftenerne og selvsagt dukke op, så garanter vi en aften hvor vi alle har gjort os ekstra umage for at sprede lidt varm, kærlig, herlighedsværdi i disse finansgrisetider. Så lidt mindre fokus på finansgrisen og mere fokus på frilandsgrisen og den stigende herlighedsværdi. Og den er fri lige som de vine vi servere til. Og velsagtens også den jazz der kommer til at ose ud over scenekanten.

Programmet er larmende stort og kan ses i sit fulde format på hjemmesiden.
Vi får besøg af Lars Jansson, Hans Ulrik, Thomas Agergaard, Mads Vinding, John Taylor, Karsten Bagge, Thomas Clausen, Carsten Dahl, Lennart Ginman, Kresten Osgood, Thomas Fonnesbæk, Paul Svanberg, Per Gade og Henrik Gunde.
Et sandt overflødighedshorn af stjerner fra ind- og udland.
Skynd jer at bestille der er ikke mange pladser. Det er jo nærmest eksklusivt fristes man til at sige.

Nye åbningstider.
Vi har reguleret lidt i hvornår vi holder åbent. Så for at have tid til det hele.- ikke mindst familien – har vi nu lukket hele mandagen og tirsdag frokost. Men tilgengæld er vi ekstra friske de andre dage og når lige frem at savne gryderne og derfor glæde os ekstra meget til at skulle lave mad til jer .

 

Comments are closed.