Nyhedsbrev Maj 2013

Kære Alle.
Så kom solen. Den blev da i det mindste ikke  lockoutet.

Altså foråret er endelig over os. Og sikke en fest det skal blive nå de nye grøntsager dukker op om…
alt alt for lang tid.

Vi har lagt os i selen og vredet vores madglade hjerner for at finde ny begejstring for rodfrugter og kål. Og det er lykkedes. Synes vi selv. Så vi boltre os i saltet selleri, friterede kartofler i alle mulige udskæringer. Super røde rødbeder. Syltede blegselleri og løg. Bagte hvidløg. Couscous, bønner håndskåret kød. Confiteret grissebasse. Helstegte duer. Nedkogte saucer. Håndpisket mayonaise og jeg ved snart ikke hvad.

Og alle disse anstrengelser har båret frugt. Det hele smager så godt og vi er glade hver dag vi går på arbejde. Men også glade for at vi er blevet kåret til månedens restaurant i Gastro. Se det er i sandhed danmarks bedste mad blad. Det er vi faktisk lidt stolte af.

Programmet for sommerens Jazzfestival er faldet på plads. Det bliver slået op på hjemmesiden om lidt. Kan findes på alskens platforme og garanteret også downloades et eller andet sted. Om ikke andet som app. til jeres fine smartphones.

Vi får besøg af vores gamle venner Lars Janssons trio. De skal åbne ballet sædvanen tro.

Derefter er der hele 3 aftener med en sand verdens stjerne. Enrico Pieranunzi!!! Det er til at falde ned af stolen af og revne af stolthed over at han…HAN gæster vores lille bistro. Han spiller i selskab med Jesper Lundgaard, Jonas Johanssen og Thomas Agergaard.

SÅ kommer Marilyn Mazur igen og ryster os i vores grundvold. Denne gang i selskab med Makiko, Hans Ulrik og Klavs Hovmann.

Efterfølgende lykkedes det endelig at få en aftale med Josefine Cronholm. Hun er intet mindre end en fuldstændig, fantastisk, formidabel sanger. Stor kunstner. Hendes nye trio ARC flankeres hun af Paolo Russo på bandeneon og Thommy Andersson på bas.

Leadsaxofonisten fra Radioens BigBand, Peter Fuglsang har gjort intet mindre end en helstøbt super elegant plade(det er altså sjældent) hvor han kun spiller basclarinet!?!?! Tag den! Det hold kigger sørme også forbi. Det er noget i retning af halvdelen af Bigbandet eller circa deromkring. Det er i hvert fald skønt. Og så er de oven i hatten skide søde.

Til sidst har vi gemt en af de bedste pianister vi har fostret herhjemme. Carsten Dahl. Han kommer med sin originale trio der består af Lennart Ginman og Frands Rifbjerg.

Det bliver som altid når der er musik på bistroen. Vinsmagning, musik, mad og vin, mere musik og så floder af vin. Alt sammen til bare 650,- lige som vi plejer.

Bord kan bestilles allerede nu. Det er bare om at komme ud af hullerne. Der er jo som bekendt ikke mange pladser at tage af til disse eksklusive aftener i sand overflod af sanselig forkælelse.

 

Men indtil da… Hvornår kommer de asparges og den spidskål?!?!?

 

Vi ses

Comments are closed.