Nyhedsbrev september 2013

 

Kære Alle.

Sensommeren er over os. Det betyder jo som bekendt en sand overflod af skønne råvarer. De dukker op for at være væk ganske få uger efter. Så det er om at hægte sig på hvis man skal nå bare halvdelen.

Ærterne er slut. Men græskaret er arriveret. Haricovert er slut. Men blommerne er her. Og hov så forsvandt de også. Der er æbler, Courgetter, tomater, agurker, kål i alle afskygninger. Kantareller ala creme. Svampe. Krabber og vi kunne blive ved.

Lige nu sylter vi på livet løs så der er noget til vinterens komme. Men den tid den fornøjelse.

Der dukker selvfølgelig også noget op på hylderne i butikken.

Lige nu er der rødbeder, agurkesalat og frisklavet Rillettes. Foruden vores nye tyske økologiske øl!

Og så er der selvsagt også lidt vin på hylderne.

Igen i år er vi med til ”Smagens Time” hvor restauranten er forbeholdt børn. Pengene går til et projekt i Bolivia. Denne gang er det tirsdag d. 8. oktober. Der er allerede udsolgt! Det tog vdst et lille kvarter. Vi nåede i hvert fald ikke at blinke med øjnene. Men det er jo skønt. Og I er selvfølgelig mere end velkomne bagefter. Vi skal nok lave mad til de voksne også.

Sommerens Jazzfestival var mere end end succes. Til dem af jer der ikke nåede at være med kan vi kun sige at I gik glip af noget. Vi havde bl.a besøg af ingen mindre end Enrico Pieranunzi. Han er udover en utroligt behageligt menneske en gudsbenået pianist og regnes for en af de støste nulevende af slagsen.

Men fortvivl ej. Der er pusles allerede i hjørnerne. Så sæt kryds i kalenderen til februar, hvor vi fyrer op for Jazzmusikken igen!

Husk at vi har brunch hver lørdag. Og frokost både fredag og lørdag. Og at vi bare holder ualmindeligt meget af at lave mad til jer hver dag. Og synes I skal forkæle jer selv med en ekstra flaske vin i utide. Det er godt for sjælen og parforholdet.

Vi ses

Comments are closed.