Sommer og Jazz på bistroen

Kære Alle.

Så ramte sommeren os endelig. Omend den er noget kølig. Ifølge den biodynamiske kalender skyldes det at Sol, Merkur og Mars står som de nu engang gør. Dette vil nok vare ved grundet lyskræfterne og neptun. For ikke at nævne tyrens forhold til mars og merkur…
Ja det lyder måske lidt underligt men den er jo god nok når man kigger ud af vinduet.

Meeen det forhindre heldigvis ikke at der er masser af  asparges, friske urter fra skoven, nye kartofler, rabarber. Og snart kommer der jo nok også jordbær.

Der er så sandelig også kommet nye vine på hylderne. Beaujolais fra Michel Guignier. Morgon, Saint Amour, Chiroubles, Brouilly og hvid Macon.
Fleurie fra Bertrand er ligeledes ankommet samt den nye årgang rosé fra vores allesammens Rune Elkjær. Så der er masser af vin at hygge sig med mens vi venter på varmen.

Og så er det tid til Jazz igen.

Det bliver skønt! Og det ville glæde os usigeligt at dele det med netop jer!
I kan se hele programmet under Jazzen og andre særlige herligheder. Enrico kommer igen! Lige som han lovede at gøre sidste år. Bobo kommer også igen. Denne gang tager han ingen ringere end Palle Danielsson med. Det er sgu stort. Og så sker er alt muligt andet med Bossanova, Lars Jansson, Steen Rasmussen, Josefine Cronholm, Jacob Andersen, og og og.. Thomas Fonnesbæk  har lovet at spille den samme solo igen. Ligesom sidst hvis man skulle have glemt den. Den var jo rigtig god…

Og så er der ikke andet end at sige nyd solen og kig ind til en omgang aftensmad. Vi er her jo for det samme.

Comments are closed.