Jazz på bistroen


Vinter Jazz på Gustavs Bistro, februar 2017

Classensgade 11A, DK 2100 København Ø. – tlf. 50 947 957 – gustavbistro@gmail.com

Så er det tid til Jazz på bistroen igen!

Denne moderne klassiker hvor du forkæler dig selv, din gane, næse og ører. Læg billet ind på mindst én af de eksklusive og intime aftener, hvor Gustavs Bistro disker op med crème de la crème fra den europæiske jazzscene. Som altid, og helt i Husets Ånd, ledsaget af skønne vine og økologisk mad lavet med Kærlighed.
Denne gang med lidt hjemvendte sønner og døtre. De har været savnet. Lidt debutanter er der da også blevet plads til. Et enkelt fyrtårn fra talentmassen slår vi et slag i bolledejen for. Og så en pianør vi har haft på ønskelisten i mange år Det bliver skønt. Det bliver varmet og rart. Måske ligefrem stort!

Denne gang fyrer vi op fredag d. 17. feb. og  lørdag d. 18. feb. Samt fredag d. 24. feb og lørdag d. 25. feb.

Vi starter klokken 18.00 med en lille vinsmagning på 3 glas, til akkompagnement af første sæt.
I pausen serverer vi en 3-retters menu ledsaget af 2 glas vin.
Derefter starter andet sæt, hvor taget forventeligt letter. Hvem ved?
Der er jo noget med, at mad, vin og musik hver for sig kan forføre og begejstre. Og hvis samspillet mellem disse ingredienser smelter sammen, kan det hænde, at man bliver helt høj. Vi har da lov at håbe. Vi gør i hvert fald forsøget endnu engang!
Der er ikke mange pladser, så skynd jer at ringe på 50 947 957 og bestille bord!
Eller book online på www.gustavsbistro.dk

KONCERTPROGRAMMET

 


Fredag d. 17. februar kl. 18.00

Marilyn Mazur Special 4.

Så er hun endelig tilbage. Der er vel egentligt ikke så meget at sige. Marilyn! BUM!
Hendes gruppe er Makiko og Klavs som har spillet sammen i årevis. Og så kommer det der måske er mest interessant. Jacob Buchanan medbringer sin trompet. Og ikke bare spiller han latterligt godt. Men det sørmeså første gang at der er trompet på Bistroen. Og det er for dårligt. Men ikke så længe endnu.
Hvor om alting er; vi glæder os!

Marilyn Mazur: Percussion
Makiko Hirabayashi: Piano
Klavs Hovman: Bas
Jacob Buchanan: Trompet

Entré med menu og vin: 685,-

 


Lørdag 18. februar kl. 18.00
Lars Jansson Trio

Det er jo ingen hemmlighed at vi ikke kan få nok af samværet med denne kære  ven af huset. Lars Jansson. Han har henrykket os med sit virtuose og levende spil siden vi var store knægte. Hans altid smittende humør og enorme spilleglæde fylder rummet op med kærlighed. Og det er noget vi kan lide. Han har sine to trofastefølgesvende med sig igen. Det er en utroligt sammenspillet og grovswingede trio der fyrer op for huset de 2 første aftener.

Lars Jansson: Piano
Thomas Fonnesbæk: Bas
Paul Svanbergt: Trommer

Entré med menu og vin: 685,-

 


Fredag d. 24. februar kl. 18.00
Thomas Agergaard & Arthur Tuznik Duo 

Arhur er fremtidens mand! Det er nu man skal spidse ører og lytte til en de helt store talenter. Trods sin unge alder spiller han allerede med et overskud der er de færreste forundt. Han skal sammen med Thomas, der jo må siges have meritterne på plads, tage os ud på en rejse i lyd og indre billeder. Det bliver nok en meget rar og varm aften.

Arthur Tuznik : Piano
Thomas Agergaard : Saxofon

Entré med menu og vin: 685,-

 

 

Lørdag d. 25. februar kl. 18.00
Lacy – Ginman-Agergaard -Fryland 

Vi glemmer aldrig første gang vi hørte Butch Lacy spille. Ren magi! Et klassisk øjeblik. Varmt svedigt og måske en smule liderligt… Så endelig skal han klimpre på vores ydmyge scene. Og så i selskab med 2 af ikke bare husets venner og flittige gæster på scenen. men så sandelig 2 herrer der har bevidst deres værd gennem årene. Det er selvsagt Agergaard og Ginman der er tale om. Til at holde dampen på dette formodentligt heftige tog oppe har de allieret sig med Andreas Fryland på trommer. Og ja han er lillebror til sin storebror. Og ja han swinger for fedt.

Lennart Ginman. Bas
Thomas Agergaard: Saxofon
Butch Lacy: Piano
Andreas Fryland: Trommer

Entré med menu og vin: 685,-

 

 

Igen i år skal der lyde en stor tak til Pianocompagniet. Uden dem og deres smukt klingende Steingräber & Söhne flygel havde det hele været halvgjort.
Og en stor tak til Artcoustic for at lave højtalere der lyder så godt at man ikke  tænker over de er der.