Copenhagen jazz festival på Gustavs

Copenhagen Jazz Festival 2012 at Gustavs
Der er jazz på Gustavs!

Fri Vin og Fri Jazz. Men ikke Fri entre…

Et måltid uden vin er som en dag uden solskin, sagde Brillant Savarin engang i slutningen af de 19. århundrede. Vi vil vove påstanden at et glas vin uden et stykke med Jazz, er som en kvinde uden …
Øhh. Nåh men da vi jo som bekendt er pjattede med jazz til maden og jazz til vinen og vin til maden og jazz bare er rigtig godt, Skal vi have det hele på en gang under festivallen.

Derfor er det med slet skjult stolthed at vi kan præsenterer nogle af vores absolut ynglings musikere. Lars Jansson, Hans Ulrik, Thomas Agergaard, Thomas Clausen, Mads Vinding, Marilyn Mazur, Cathrine Legard og Francesco Cali. Blot for at nævne nogle få af dem.
Vi skal spise og drikke vin alt imens de herrer og damer kæler for vores øregange. Lidt lige som dengang Ellington var dreng.
De sørger for at swinge så huset det gynger og vi forsøger at lave mad og åbne vine der gør dem ære. Måske den berømte vinånd vil gæste os så vi ligefrem kan blive høje på smag og lyd på en gang.

Vi starter klokken 17.30 med et par små glas vin til at sætte en stemning. Dernæst begynder musikken og så spiser vi lidt i pausen (3 retter) inden musikerne fyre op under os igen.
Vi har selvfølgelig masser af vin af den frie og muntre slags og sikkert også en enkelt pilsner i et hjørne hvis man skulle gå hen og blive lækkertørstig midt i det hele. Så man skal ikke frygte at det ikke bliver en munter og varm aften i godt selskab.

Hele pakken koster kun kr. 500,- !?!?!? og skulle man af uransagelige årsager ikke ønske at være med på hele legen, er der en entre på kr. 100,- og så må man jo se om ikke vi kan finde ud af det når man fortryder midt under det hele og bliver skrup sulten af alt den dejlige musik.

Bestil et bord og hele pakken kommer væltende. Ellers må man tage chancen i døren og se om der er pladser ledige.

Og så lidt insider viden. Musikerne glæder sig. Og hvis de bare glæder sig halvt så meget som os, ja så kan det godt gå hen og blive stort det her.

Jazz programmet for festival ugen på Gustavs:

Søndag 8 Juli 2012 kl. 17.30
Hans Ulrik & Lars Jansson Trio

 

Mandag 9 juli 2012 kl. 17.30
Thomas Agergaard & Lars Jansson Trio

 

Tirsdag 10 juli 2012 kl. 17.30(Bemærk tidspunkt!)
Lars Jansson Trio

 

Onsdag 11 juli 2012 kl. 17.30
Thomas Clausen Trio

 

Torsdag 12 juli 2012 kl. 17.30
Agergaard, Mazur & Hovman

 

Fredag 13 juli 2012 kl. 17.30
Legardh, Cali & Kellock