Jul og Nytår på Gustavs

Julegås
Her op til jul har vi selvfølgelig lavet en julemenu.

Den er i bedste fransk/scandinavisk bistro stil. Så hvis du har lyst til at holde din julefrokost hos os vil vi glæde os til at kokkerere for jer.

Husk at I også kan bestille anden, stegen eller gåsen hos os.
Det koster 175,- kg. for and. 185,- kg. for gås og 165,- kg. for grisen. Alt sammen økologisk selvfølgelig.
Send os en mail på gustavsbistro@gmail.com med din bestilling. Det er lige om lidt!

Vi har selvfølgelig også vinen der passer til. (også til den famøse rødkål)
Årets Julevin  hedder Otto. Er fra 2005 lavet på Syrah, Grenache og Carignan af Jean-Louis Triboley i Côtes du Rousillon. Den kommer kun i magnum. Bum! Er selvfølgelig økologisk og koster kun 250,- pr. flaske eller 1250,- for 6 styks. Den smager godt!

Vi laver også gerne julekurve til kunde-medarbejder-svigermor bestikkelsen. Fri vin. Rilette, kaffe, chokolade, olie, ost og bøger. Ring eller skriv. Vi er klar til at pakke og snakke.

 

 

Julemenu

Charcuteri

-

Rimmet Kuller

med østers, æble og peberrod

-

Glaceret Frilandsgris

med grønlangkål, rødbede

og pomme rissolée

-

Mont D’Or

-

Bagte æbler med crumble

og karamel

450,-

Nytår.

Vi laver i år nytårskurve. Maden til at lave færdig der hjemme selv. 4 retter plus lidt snacks til 400,-
Bistrofest derhjemme nytårsaften! Vi har selvfølgelig også Champagnen og vinene til at ledsage maden

Nytårsmenu.

Fiskesuppe med urter og brødcroutonner

-

Kalvemedaillon med kartoffelgratin, kryddersmør

og grøn salat med senneps vinaigrete

-

Chokoladefondant med bærcoulis

325,-

Menuen kan bestilles på gustavsbistro@gmail.com. senest d. 29/12 .
Vi har åbent d. 31/12 fra 12.00-16.00 for afhentning. Vi har selvfølgelig også lidt boblevin og vin sådan i almindelighed til at skylle maden ned med. Skal I bruge meget så giv os lige et praj på mail, så vi er sikre på at have nok hjemme til jer.