Maden

Vi laver mad efter sæsonen. Vores primære grøntsager er biodynamiske og økologiske. Andet er plukket i den vilde natur. Kødet er overvejende økologisk. Noget er blot friland. Resten er bare godt og hyggeligt.

AFTENSMAD

Snacks

Charcuteri
Skinke, pølse, oliven…
85,-

Rillettes
Håndgjort af gris med surt
85,-

Paté
Husets paté på kalv med sennep og cornichon
85,-

Udvalg af alle 185,-

FORRETTER

Salat
Gravad mørbrad af sommerbuk, romaine og honningristet valnød
95,-

Suppe
Cremet fiskesuppe med fennikel og ramsløg
kr. 85,-

Tatar
Håndskåret og håndrørt med kapers, sennep,
løg, persille og cognac
115,-

Brisler
Meuniére stegte kalvebrisler
med hvid asparges, gulerod og østersmayo
135,-

Hovedretter

Fisk
Dagens fisk med muslinger hvid asparges og strand urter
235,-

Fugl
Stegt frilandskylling med  bacon, grøn asparges og stuvede nælder
225,-

Bøf
Entrecôte af dansk økokvæg
serveret med  nye og syltede løg, kryddersmør og syltede svampe
255,-

Tilbehør
Pomme frites & Mayonaise 55,-
nye kartofler 45,-
Grøn salat med sennels vinaigrette 45,-

Ost
Brillat-Savarin / Comté / Langre
Ossau Irraty / Ovalie cendre / Fourme d’Ambert / Roquefort

pr. stk 30,- / udvalg 135,-

DESSERTER

Vanilie is med chokolade sauce
75,-
Citrontærte med marengs
75,-
Chokoladefondant med bær coulis
75,-
Petit Four- Connies håndlavede herligheder
45,-


FROKOST
Charcuteri

85,-

Rillettes på gris med sennep og surt
85,-

Husets paté med sennep og surt
85,-

Omelet med skinke og ost
85,-
Croque Madamme
95,-

Salat med Gravad mørbrad af sommerbuk, romaine og honningristet valnød
95,-

Husets håndskårne og håndrørte tatar med salat
115,-

Oste

Brillat-Savarin/ Comté / Langres /
Ovalie Centre / Ossau Irratry/ Fourme d’Ambert / Roquefort
pr. stk 30,- / udvalg 135,-

Sødt
Chokoladefondant med bær coulis
75,-

Dagens frokost ret med en vand og kop kaffe 100,-

Dagens 3 retters  aften menu 350,-
bliver man nødt til at kigge forbi os for at se hvad er – netop idag.