Nyhedsbrev april 2017

Foråret er for alvor over os. Og det er fabelagtigt.

Det kribler frem i skovbunden med herlige urter. Der er kålskud på markerne. Snart skal vi have asparges. Om lidt nye løg. Rabarber og jeg ved snart ikke hvad.

Der er en masse konfirmationer under opsejling. Lidt barnedåbe skal også plejes. Også er der jo hverdagen. Den der er mest af og som vi prøver at gøre rar, hyggelig og en smule festlig.

Der dukker et enkelt vildsvin op. Om lidt en sortbroget gris. Og snart -inden vi ser os om- er det tid til sommerbukke. Alt ialt er det en munter tid der er os i vente.

Og så er det også nu at man skal til at tænke JAZZ PÅ BISTROEN igen. Det er et sandt overflødighedshorn vi har lagt i støbeskeen til jer.
Prisen er sædvanen tro god. Omend at huslejestigninger, elregninger etc der jo ellers skulle blive så billigt med mere konkurrence og øget liberalisering, titter frem.
Men I kan tro nej om demagogernes fremmarch, Tågehornenes tuden, og naboangsten skal få tag i os. Vi vil have mere økologi. Dejlig mad. Liflige vine. Og have lov til at have det godt inden i!

Vi glæder os til at se jer alle sammen. Hver og een af jer!