Vinter Jazz på Gustavs

Vinter jazz 2013 på gustavs
Vinter jazz festival på Bistroen.

Forkæl dig selv. Din gane, næse og ører på en af de eksklusive aftener med cremen af den europæiske jazz scene ledsaget af frie vine og økologisk mad lavet med kærlighed.

Efter sommerens store succes med Mad, Vin og Jazz musik springer vi ud i det igen. Denne gang fra søndag d. 3. februar til lørdag d. 9. februar.

Programmet lader ikke sommerens festival noget tilbage. Tværtimod! Det bliver festligt, stort og forhåbentligt lige så fortryllende.

Vi starter klokken 18.00 med en lille vinsmagning på 3 glas der så bliver ledsaget af første sæt. I pausen servere vi en 3 retters menu med 2 glas vin til. Derefter starter andet sæt. Hvor taget måske letter. Hvem ved?

Der er jo noget med at mad, vin og musik kan hver især kan forføre og begejstre. Og hvis samspillet mellem disse smelter sammen kan det være vi bliver helt høje. Vi har da lov at håbe. Vi prøver ihvertfald.

Der er ikke mange pladser, så skynd jer at ringe og bestille jeres bord!

Programmet er:

Søndag d. 3.feb. Hans Ulrik og Lars Jansson Trio

Lars Jansson er en af vores absolut ynglingspianister. Han har spillet jorden tynd siden vi var store drenge og er bredt anerkendt for sin yderst vinøse stil. Den spænder bredt fra liflige champagner over sanselige Bourgogner til de mere majæstetiske Bordeauxer.
Denne aften er endnu engang i selskab med den altid velklædte saxbetvinger Hans Ulrik. Måske en af de bedste saxofonister nogensinde overhovedet i det hele taget!
Med sig har de to af de unge løver. Den grovswingende Paul Svanberg på trommer. Han kan også flyve!? Og ikke mindst Thomas Fonnesbæk på bas. Pas på når han for alvor groover vokser der noget der minder om horn ud af panden på ham.
Det er med den største fornøjelse at disse herrer sparker vinterjazzen i gang her på matriklen. Det skal nok blive festeligt. Det var det i hvert fald i sommers.

Menuen

Kartoffel-Porre suppe med Croutonner

Couscous a la Pont d’Est med kalv, pølse og harrissa

Valnødde-sukkertærte med Citron creme
Entre med menu og vin. 650,-

Mandag d. 4. feb. Thomas Agergaard og Lars Jansson Trio

Lars Janssons berømmede trio slår denne aften pjalterne sammen med en særlig husven. Thomas Agergaard. Hvis ikke det var fordi han var så utrolig høj ville vi overveje ham som husalf. Men netop høj er hvad man kan blive af denne svimlende gode saxofonist. Han er både økologisk, dybsindig og fejende bæredygtig. Glæd jer. Der er både noget til hjertet, hjernen, maven og mellemgulvet når de 4 herre ruller sig ud. Vi for vores del ruller beredvilligt bedetæppet ud.

Menuen

Rillete på frilandsgris med rødbede-senneps salat

Kalve Ragout med Persillerødder, Rødbede og Perberrod

Chokolademousse med nøddecrumble og bærcoulis
Entre med menu og vin. 650,-

Tirsdag d. 5. feb. John Taylor og Mads Vinding Duo

Det er med ufatteligt slet skjult stolthed at vi lægger rum til to aftener med to af verdens ypperligste musikere. De er ikke blot virtuose på hver deres instrument. Men er af den støbning som sande kunstnere er skabt af. At begynde at nævne hvem de har spillet med hver især ville være fjollet. Næ, det er snarere hvem der har spillet med dem! At få lov til at blive lukket ind i deres univers for en stund, hvor kort den end måtte være, er med garanti et af de smukkeste øjeblikke i et menneskes liv!
Mine damer og herre! John Taylor og Mads Vinding! Mads Vinding og John Taylor!
Hold nu op hvor bliver det stort!

Menuen

Parfait af fuglelever med dadler, citron og rødvinssirup

Mr. Rossi’s Cassoulet med Confit, gris og kærlighed

Pain d’ Epice med Vanilie is
Entre med menu og vin. 850,-

Onsdag d. 6. feb. Mads Vinding og John Taylor Duo

Det er med ufatteligt slet skjult stolthed at vi lægger rum til to aftener med to af verdens ypperligste musikere. De er ikke blot virtuose på hver deres instrument. Men er af den støbning som sande kunstnere er skabt af. At begynde at nævne hvem de har spillet med hver især ville være fjollet. Næ, det er snarere hvem der har spillet med dem! At få lov til at blive lukket ind i deres univers for en stund, hvor kort den end måtte være, er med garanti et af de smukkeste øjeblikke i et menneskes liv!
Mine damer og herre! John Taylor og Mads Vinding! Mads Vinding og John Taylor!
Hold nu op hvor bliver det stort!

Menuen

Terrine af Grambogård Kalv med salat af æbler og nødder

Braisseret Nakkekam af Grambogårdgris med Pommes Rissolé, Grønkål og sennepssauce

Pocheret Pære med chokoladesauce
Entre med menu og vin. 850,-

Torsdag d. 7. feb. Karsten Bagge Project

Hvis Karsten Bagge begyndte at strikke, ville han med garanti lave de mest forunderlige og smukke beklædningsgenstande vi endnu havde set. Med en pasform hvor man aldrig ville tage sit tøj af. Uanset hvor smuk hun måtte være. Karsten er en af de ganske få der ikke slår på tromme. Han spiller trommer!
Med sig har han halvdelen DR BigBand (dem fra Xfaktor) Eller også er det bare Per Gade og Henrik Gunde på guitar og piano. De er altså virkelig gode! Oh, og så må vi jo ikke glemme Thomas Fonnesbæk på bassen. (Det er ham med hornene) Alt i alt en forrygende kvartet.

Menuen

Fiskesuppe med urter

Husets Merguezpølse med Kål a la Pont d’Est og knuste kartofler

Creme Caramel med mandel tuille
Entre med menu og vin. 650,-

Fredag d. 8. feb. Thomas Clausen Trio

Thomas Clausen! Bum! Så er det sagt! Vi stryger lommetørklæderne til denne særlige aften. Den mand spiller så ufatteligt smukt at det er umuligt at få nok. Vi er virkelig taknemmelige for at stille et absolut nystemt flygel tilrådighed -i samarbejde med Pianocompagniet selvfølgelig – for hans formidable touch endnu engang. Med sig har han Karsten Bagge og Thomas Fonnesbæk. Dem har vi besunget rigeligt de andre dage. Så endnu engang Thomas Clausen! Bum!

Menuen

Parfait af fuglelever med dadler, citron og rødvinssirup

Bouef Rousillon med Pommes puré og bagte rødbeder

Citron Fromage på Bergamotte med mandel Crumble
Entre med menu og vin. 650,-

Lørdag d. 9. feb. Thomas Agergaard, Carsten Dahl, Lennart Ginman og Kresten Osgood

Ingen fest uden et fyrværkeri i finalen. Så her det. Thomas Agergaard! Carsten Dahl! Lennart Ginman!Og Kresten Osgood! Unge som ikke helt så unge mere. Fire af Danmarks allerstørste! Aller vildeste! Allerfedeste! Alleraltmuligste! Hr. Agergaard er som bekendt en gammel kending i disse jazzede haller. Men et stort velkommen til de tre ikke særligt ukendte herre, skal absolut lyde fra vores side.
Vi glæder os og har varmet rummet godt og grundigt op for jer. –  Tag den ud mine herrer!

Menuen

Brandade med porre i vinaigrete

Braisseret Kalvetykkam med Puy linser og syltet tomat

Bagte æbler med karamel, crumble og creme Anglaise

Entre med menu og vin. 650,-

 

En stor tak til Pianokompagniet for at stille et smukt Flygel til rådighed.